Traiteurdienst

Opdat u tijdens de kerstdagen of de eindejaarsperiode sfeervol en gastronomisch bij u thuis, zonder zorgen zou kunnen tafelen, stellen wij u de volgende afhaalgerechten of -menu’s voor.

 

Indien u Champagne, witte of rode wijnen, aangepast aan uw bestelling, wenst............ geven wij u graag enkele suggesties in het kader van uw budget.

Wijnen :  wit en rood à 10 euro per fles.

Champagne : 25 euro per fles.

Méthode champenoise : Gales à 15 euro per fles..

 

KOUDE VOORGERECHTEN

1. Huisgemaakte terrine van ganzenlever met rode biet zoetzuur, mango, brioche toast huisbereid 23,00 €
2. Zeeuwse Oesters Platte 0000 3,80 € / st.
  Oesters Creuses Cat II
De oesters worden geopend of gesloten geserveerd, met oesterbrood en citroen.
2,50 € / st.
3. Halve kreeft, gemarineerde groentjes, mayonaise van citroen 27,00 €
4. Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten, rolletje gerookte zalm met tartaar en crème van bloemkool, bieslook, gerookte paling, kaviaar Avruga, broodcroutons 21,50 €
5. Vitello tonato, tartaar van tonijn en zijn garnituur
Met gerookte paling
17,50€
+ 10 €

 

WARME VOORGERECHTEN

6. Kreeft klassiek “à la nage” geparfumeerd met saffraan, wortel, knolselder, courgette en prei, peterselie 27,00 €
7 Kabeljauw met een krokante panade en kerriesmaken, m’hamsa met courgette en jonge ui, artisjok, sausje van kreeft en rode kerrie  
  -Als voorgerecht 19,50 €
  -Als hoofdgerecht 24,00 €
8. Zeebaars met wit van prei en kappertjes, geprakte aardappel , grijze garnaal, sausje van Chardonnay met ponzu en hazelnootboter  
  -Als voorgerecht 19,50 €
  -Als hoofdgerecht 24,00 €

 

SOEPEN

 9. Kreeftensoep ( prijs per liter ) 12,50 €
10. Bospaddenstoelensoep (prijs per liter) 10,00 €
11. Witloofsoep 10,00 €

 

HOOFDGERECHTEN

12. Hertenkalf-filet met gratin van aardpeer en pastinaak, spruitjes, peer met veenbessen, bospaddenstoeltjes, sausje van jeneverbessen 28,00 €
13. Fazantenfilet, witloof en knolselder, puree van knolselder, dadel met appel en rozijntjes, appel met veenbessen, gekarameliseerde witloof, mousseline van knolselder, sausje van “fine champagne“ 25,00 €

 

KAAS

14. Assortiment van 8 kazen, rozijnentoast, druiven, noten en gedroogd fruit 15,00 €

 

DESSERTEN

15.  Crème brûlée van vanille 11,00 €
16. Taartje “ buche stijl “ met smaken van vanille, chocolade, praliné en karamel, gel van chocolade, krokant van witte chocolade, gepofte rijst
Soepje van koffie en amandel
14,00 €
17. Glas gevuld met panna cotta van bloedsinaasappel, gelei van gluhwein, crumble van speculoos
Mousse van peperkoek en chocolade, chips van peperkoek
Drankje van geconfijte sinaasappel
12,00 €
18. Moelleux van chocolade, sausje van vanille 9,00 €
19. Vanille ijs (prijs per liter) 12,00 €

 

DOOR ONS SAMENGESTELDE MENUS :

Indien u het verkiest kan u een door ons samengesteld menu bestellen.

Menu I  met gerechten : 5, 7, 12, 17 : 58 €.

Menu II met gerechten : 8, 13, 16 : 45 €. 
                            optie : ½ kreeft ipv zeebaars : supplement van 10 €

 

!!!!! Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor alle genodigden dezelfde gerechten; dit bespaart u een pak zorgen bij de voorbereiding van uw feestmaal!!!!!!!

Voor nummer 4 en 5 vragen we om borden binnen te brengen

Alles wordt aangeleverd met een bereidingsfiche.

Gelieve altijd te voorzien :
Een oven
Microgolfoven
Paletjes

Afhaalgerechten op 24 december en 31 december voor 16h30.

WIJ VRAGEN U TE BESTELLEN :

Kerstperiode voor 22 december.
Oudejaarsavond voor 27 december.

Een ideaal cadeau voor de eindejaarsfeesten :
Een cadeaucheque van ons restaurant naar uw budget, feestelijk en origineel verpakt door Nicole.