Degustatiemenu

Fijnproeversmenu 

 

Salade van King-Crab en grijze garnalen,  pompelmoes, watermeloen, appel, avocado en komkommer,
 soepje van zoet-zure komkommer.

*Roodbaars met zwarte fregola en structuren van tomaat, artisjok, basilicum, mousseline van kruidenboter.

Schartong met geprakte aardappel met Amsterdamse ui, couscous van bloemkool, amandelen en bieslook, beurre blanc van gekonfijte citroen.

Intermezzo : Mojito met een schuim van munt /

Lams met een korstje van paprika en pepertjes, asperges, tuinbonen, wortel, meiraap, lamsjus met kerrie.

*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ / 
of
Dessert :
Panna cotta van yoghurt, aardbeien, crème van basilicum, maké, chutney van aardbei, stroopwafeltjes, ijs van hibiscus.


Prijs : 78 €

Met aangepaste wijnen : + 35 € pp

Zonder * ( roodbaars )  68 €pp  ) Met aangepaste wijnen : + 25 € pp