Menu "Jeunes Restaurateurs d'Europe"

 

“Menu Jeunes restaurateurs d’Europe”

KREEFTENMENU " 2018 "

Kreeft met perzik en vanille, slaatje met meloen en pijnboompitjes, appel/noot dressing,
chips van rode biet, sorbet van perzik.

Kreeft met polder-aardappel, venkel, zeekraal en gerookte paling, soepje van asperges en venkel.

Intermezzo : gin-tonic met een schuim van komkommer en limoen.

Zuiderse bereiding van kreeft, courgette, tomaat, basilicum, groene asperges,
mousseline van kreeft en tomaat.

*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ 
of 
Dessert :
 
Moderne versie van "Sachertorte", mousse en tartaar van kersen, sorbet van kriek.

 

 Prijs : 70 € pp

Met aangepaste wijnen : + 28 €
* Supplement kaas ipv dessert : +7 €.

Dit menu moet gemeld worden bij reservatie!
Dit menu is niet verkrijgbaar op zaterdag !