Valentijn menu

Degustatiemenu “ Valentijn 2018 “

Bereidingen van Schotse zalm : Tartaar, gerookte en gravlax; wasabi, rode biet, limoen, koriander.

* Rode poon met kreeft, paksoi, sinaasappel en zeekraal, saus van appel, kerrie en coco’s.

Skrei , pastinaak gekonfijt, mousseline en chips, mosterdzaad, ui, peterselie, shitaké, pompoen, blanke botersaus van mosterd, chips van pastinaak.

Risotto met spekjes en jonge ui,  kalfslende,  krokante zwezerik, spitskool, knolselder, worteltjes, sausje van kalfsjus met porto en oude balsamico.

Citroentaartje, witte chocolade, eiwitschuim in een  modernere versie.


Prijs : € 79 p.p. (zonder * € 70 p.p.)
Aangepaste wijnen : € 38 p.p. (zonder * € 28 p.p.).
** Supplement kaas ipv dessert : € 7
of
all in : € 140 pp. zonder * 120 pp  (Aperitief : Champagne met kleine degustatiehapjes.menu, alle dranken, koffie met mignardisen )

OPGELET: ! Op zaterdag werken we enkel met het 4 of 5 gangen menu .

Op woensdag14 februari 's avonds werken we enkel met het all-in formule aan 140 euro pp.