Traiteurdienst

Opdat u tijdens de kerstdagen of de eindejaarsperiode sfeervol en gastronomisch

bij u thuis, zonder zorgen, zou kunnen tafelen, stellen wij u de volgende

afhaalgerechten of -menu’s voor.

 

Nieuw :

 

Wenst u Champagne, witte of rode wijnen aangepast aan uw bestelling............wij geven u graag enkele suggesties in het kader van uw budget.

Wijnen :  wit en rood à 10 euro per fles.

Champagne : 23 euro per fles.

Méthode champenoise : Gales à 15 euro per fles.

KOUDE VOORGERECHTEN

1. Huisgemaakte terrine van ganzenlever,  muffin van vijgen en noten, gelei van porto, cramberry en appelchutney 23,00 €
2. Zeeuwse Oesters Platte 0000
Oesters Creuses Cat II
De oesters worden geopend of gesloten geserveerd, met oesterbrood en citroen
4,00 € / st.
2,50 € / st.
 
3.. Halve kreeft, gemarineerde groentjes, dragonmayonaise 27,00 €
4. Panna cotta van sesam, tartaar van zalm, gelei van soja, rolletjes rammenas met wakamé, kroepoek en mayonaise van mierikswortel 21,00 €

 

WARME VOORGERECHTEN  

5. Kreeft klassiek “à la nage” geparfumeerd met saffraan, wortel, knolselder, courgette en prei, peterselie :
- Als voorgerecht
- Als hoofdgerecht (er komt pasta of natuuraardappel bij)
 
27,00 €
30,00 €
6. Geprakte aardappel, tartaar van bloemkool, roodbaars, grijze garnalen, sausje van Noilly Prat :
- Als voorgerecht
- Als hoofdgerecht (grotere portie + geprakte aardappel)
 
21,00 €
26,00 €

 

SOEPEN

7. Kreeftensoep 12,50 €/liter
8. Bospaddenstoelensoep 10,00 €/liter
9. Knolseldersoep 8,00 €/liter

 

HOOFDGERECHTEN

10. Hertenkalf-filet, gevulde paddenstoel, peer met veenbessen, spitskool, amandelkroketjes, sausje van jeneverbessen 28,00 €
11. Fazantenfilet, gratin van aardappel, witloof, appel met veenbes, savooikool met spekjes, aardappelkroepoek, sausje van "fine champagne" 25,00 €

 

KAAS

12. Assortiment van 8 kazen, rozijnentoast, druiven, noten en gedroogd fruit 15,00 €

 

DESSERTEN

13. Crème brûlée van vanille 11,00 €
14. Krokant bladerdeegje, panna cotta van popcorn, rhum en banaan, sausje van popcorn en gezouten caramel 12,00 €
15. Biscuit van cacao, driemaal chocolade, vanille room, frambozen 12,00 €
16. Moelleux van chocolade, sausje van vanille 9,00 €

DOOR ONS SAMENGESTELDE MENUS :

Indien u het verkiest kan u een door ons samengesteld menu bestellen.

Menu met gerechten : 6, 11, 14 : 45 €. ( 3–gangenmenu )

Menu met gerechten : 4, 6, 10, 14  : 58 €. ( 4–gangenmenu )

  optie : ½ kreeft ipv roodbaars : supplement van 10 €.

!!!!! Maak het jezelf niet te moeilijk en kies voor alle genodigden dezelfde gerechten; dit bespaart u een pak zorgen bij de voorbereiding van uw feestmaal!!!!!!!

Voor nummer 1 en 4 vragen we om borden binnen te brengen

Gelieve altijd te voorzien:

  • Een gasbrander voor de crème brûlée
  • Oven en microgolfoven
  • Een goed paletmesje om alles over te plaatsen op het bord

Afhaalgerechten op 24 december en 31 december voor 16h30.

 

WIJ VRAGEN U TE BESTELLEN

Kerstperiode  voor  22 december.
Oudejaarsavond voor 27 december
.

Een ideaal cadeau voor de eindejaarsfeesten :

Een cadeaucheque van ons restaurant naar uw budget, feestelijk en origineel verpakt door Nicole.