Beste Vrienden Gastronomen,

 

In de maand september zullen we ons vermoedelijk herinneren aan de zonnigste vakantie ooit en zullen we met zijn allen terug aan de slag moeten gaan.

 

Sommigen zullen dat betreuren, de optimisten zullen het van de zonnige kant bekijken en zullen reeds plannen maken voor de volgende trip of een ontmoeting onder vrienden.

 

Wij, “De Fakkels” behoren tot de laatste categorie en wij hebben er ons speciaal op toegelegd u nu reeds ons bijliggend menu voor te stellen

 

 

Altijd al willen werken in een jong & dynamisch team? In ons team wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen!

Kom gerust eens langs voor meer informatie! Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Het wordt een gevarieerd menu waarbij de hoofdtoon gelegd wordt op vis, kreeft en toch wat gevogelte zodat eenieder zich er in kan vinden. De meer dan rijke variatie aan sausen en toespijzen maken er weer een unieke ervaring van.

 

Vermits we er even tussen uit knijpen vanaf 15 augustus zijn we nog even ter uwer beschikking voor een eventuele reservatie. Vanaf 7 september  zijn we er weer om met opgeladen batterijen u weer te mogen verwennen.

 

We hopen u dus binnenkort opnieuw te mogen ontmoeten.

 

Met vriendelijke groeten vanwege

 

Nicole en Paul-Luc en het ganse team

 

Als je op de hoogte wil blijven, schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief onderaan de pagina, of volg ons op facebook/instagram. 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.