Beste  vrienden, gastronomen,

Het is zover. Het mag. Wij heropenen!

Met veel enthousiasme hebben we alles in bereidheid gebracht om u vanaf donderdag 11 juni in alle veiligheid en gezondheid opnieuw te kunnen verwelkomen.

 

In alle gezelligheid zal u weer volop kunnen genieten van ons nieuw “degustatiemenu” en ook vanaf 19 juni vaneen “kreeftenmenu”en dit gecombineerd met lekkere wijnen. En omdat we dit jaar ons 30-jarig bestaan vieren, hebben we voor een klein verrassingsgeschenkje gezorgd!

 

Veiligheid en gezondheid op elk moment!

Reserveren: u kan zoals gebruikelijk telefonisch 011/687634 of per emailinfo@defakkels.be  reserveren. Gelieve bij reservatie te vermelden : naam, datum, uur, aantal personen en telefoonnummer.Uw reservatie wordt zo snel mogelijk bevestigd.

Restaurant: zowel binnen als buiten op het terras leven we de regels i.v.m. “social distancing” te allen tijde na. We beschikken over de nodige ruimte om de afstand tussen de tafels na te leven. De menukaarten worden constant gedesinfecteerd. U kan ook vooraf reeds een keuze maken of ter plaatse bij het aperitief naar een mondelinge toelichting van de menukaart vragen. Bij het onthaal, het sanitair gedeelte en alle doorgangen zal al het nodige voorzien zijn om te ontsmetten.

Alle medewerkers zullen zowel binnen als buiten mondmaskers dragen.

 

 

Uzelfdient te zorgen voor een mondmasker dat moet gebruikt worden indien u zich verplaatst zoals bijvoorbeeld naar het sanitair gedeelte.
Wij mogen helaas geen jassen meer aannemen maar er is voldoende vestiaireruimte die u vrij en inalle veiligheid kan gebruiken.

Samen met jullie willen we terug gezelligheid en samenhorigheid creëren en rekenen we op respect voor alle mede-gasten en medewerkers.

Hopelijk doen onze nieuwe gerechten jullie watertanden en mogen wij u snel aan één van onze tafels verwelkomen !

Wij kijken er alvast naar uit !

Warme gastronomische groetjes,

Nicole, Paul-Luc en het ganse “Fakkels” team.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.