Beste Vrienden Gastronomen,

Het nieuwe jaar is al enkele weken oud en opnieuw staan we weer klaar om onze klanten met veel enthousiasme en verbeelding te verwennen. We hadden een super vakantie die ons toeliet de batterijen weer op te laden om met vernieuwde energie het jaar 2020 aan te vatten.

Binnen enkele dagen vieren we het feest van Valentijn. Zoals in het verleden steeds het geval was is dit een gebeurtenis waarvoor we aan onze trouwste klanten een stapje voor geven, niet alleen de verliefde harten maar eveneens allen die hun partner op een elegante manier willen verrassen. Omwille van het traditioneel grote succes dat dit feest alle voorgaande jaren heeft gekend durven we u aanraden niet te lang te wachten met het reserveren van uw tafel. Zodoende kan u alleszins een eventuële teleurstelling vermijden.

Het jaar 2020 wordt ook een bijzonder jaar. We vieren immers ons 30-jarig bestaan. Het is niet zonder enige nostalgie dat we nu terugdenken aan de eerste dagen en vooral aan het ogenblik dat we ons, enkele jaren later, vestigden aan de Hasseltsesteenweg waar we onze vriendenkring voortdurend hebben mogen uitbreiden.
Het was een succesverhaal dat onafgebroken in stijgende lijn ging en waarbij wij het genoegen mochten ervaren van een trouw cliënteel dat ons gedurende al die jaren trouw bleef en dat we, dank zij onze nooit aflatende inzet, unieke belevenissen hebben mogen verschaffen. Het is dan ook het moment om iedereen zonder uitzondering te danken voor hun trouw en vriendschap.

In het teken van onze verjaardag hebben we eveneens attentie geschonken aan het vernieuwen van onze website die aan wat verfrissing toe was en die u de mogelijkheid zal bieden voortdurend op de hoogte te blijven van onze menu's en activiteiten. Ons mail-adres blijft daarentegen ongewijzigd.

Het is onze wens om tijdens het jaar 2020 onze menu's te blijven voorzien van verrassende en innovatieve gerechten die we u ten gepaste tijde zullen aanbieden.

Wij wensen eveneens dat het nieuwe jaar voor iedereen een succesvol en zorgeloos jaar moge worden.

In de hoop u weldra weer te zien aan een van onze tafels groeten we u zeer genegen.

Nicole, Paul-Luc en gans het team van De Fakkels

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.