Beste Vrienden Gastronomen,

 

Met stralende zomerse dagen in het verschiet wordt het moeilijk om te weerstaan aan de bekoring om eens gezellig te tafelen op het terras van “De Fakkels”.

 Wij hebben al het mogelijke gedaan om de omgeving veilig te houden en wij hanteren voortdurend en overal, in de keuken, in de zaal en op het terras de meest veeleisende gezondheidsnormen om onze klanten, ons personeel en ons zelf van alle mogelijke risico's te vrijwaren.

 In zulke context is het dan ook met genoegen dat we u ons nieuw zomermenu mogen voorstellen.

 U vindt er zoals steeds een uitgebreide keuze van fijne gerechten die we vergezellen van uitgelezen wijnen, zodat De Fakkels, zoals de traditie het wil, een plaats van gezelligheid zal blijven.

 Wij nemen de gelegenheid te baat om u mede te delen dat wij enkele dagen rust nemen vanaf de 17 augustus en dat wij opnieuw ter uwer beschikking zullen zijn vanaf 10 september as.

 Wij hopen u weldra te mogen ontmoeten aan een van onze tafels

 Met vriendelijke groeten vanwege Nicole, Paul-Luc en het ganse team.

 

Veiligheid en gezondheid op elk moment!

Reserveren: u kan zoals gebruikelijk telefonisch 011/687634 of per emailinfo@defakkels.be  reserveren. Gelieve bij reservatie te vermelden : naam, datum, uur, aantal personen en telefoonnummer.Uw reservatie wordt zo snel mogelijk bevestigd.

Restaurant: zowel binnen als buiten op het terras leven we de regels i.v.m. “social distancing” te allen tijde na. We beschikken over de nodige ruimte om de afstand tussen de tafels na te leven. De menukaarten worden constant gedesinfecteerd. U kan ook vooraf reeds een keuze maken of ter plaatse bij het aperitief naar een mondelinge toelichting van de menukaart vragen. Bij het onthaal, het sanitair gedeelte en alle doorgangen zal al het nodige voorzien zijn om te ontsmetten.

Alle medewerkers zullen zowel binnen als buiten mondmaskers dragen.

 

 

Uzelfdient te zorgen voor een mondmasker dat moet gebruikt worden indien u zich verplaatst zoals bijvoorbeeld naar het sanitair gedeelte.
Wij mogen helaas geen jassen meer aannemen maar er is voldoende vestiaireruimte die u vrij en inalle veiligheid kan gebruiken.

Samen met jullie willen we terug gezelligheid en samenhorigheid creëren en rekenen we op respect voor alle mede-gasten en medewerkers.

Hopelijk doen onze nieuwe gerechten jullie watertanden en mogen wij u snel aan één van onze tafels verwelkomen !

Wij kijken er alvast naar uit !

Warme gastronomische groetjes,

Nicole, Paul-Luc en het ganse “Fakkels” team.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.