Champagne “Louis Casters”
Hapjes
Taartje, ui – Comté – bloemkool
Tonijn – daikon – mierikswortel
Hoorntje, mousse van garnaal – garnaal – gekonfijte citroen
“Beef Wellington”
Menu
Gemarmerde Zalm – gerookte paling- rode biet – radijs – crème van platte kaas
Sint-jacobsvrucht – schorseneer - spitskool – appel – witte pens – beurre noissette
Tarbot – prei – aardappel – kaviaar – sauce vierge – mousseline met dragon
Intermezzo : Kirr Royal
Fazant – ganzenlever - duxelles en knolselder – boschampignons – witloof
Mandarijn – pure chocolade – kumquat
Koffie met huisgemaakte lekkernijen:
Deense kaneel krakeling
Truffels caramel en cognac
Marshmellow
Glaasje Hasseltse koffie
Cheesecake van rode vruchten
Smoutbol
Prijs : 190 €
(aperitief met hapjes, menu met uitgelezen wijnen en/of waters, koffie met huisgemaakte mignardisen).