Menu van Oudejaarsavond 2019-2020

MENU VAN OUDEJAARSAVOND " 2019-2020 "

Aperitief :
 Champagne Louis Casters geserveerd met onze gekende hapjes.

Tartaar van tonijn, panna cotta van sesam, ravioli van soja, cannelloni van rammenas met wakamé, avocado.


Krokant taartje met kaviaar van aubergine, gekonfijte tomaat, doornzeekreeftjes, groene asperge, notensla en Parmezaan, sausje van vadouvan en gerookte look.

Tarbot met schorseneren, peterselie en dragon, gegrilde pompoenpitten, aardpeer en een sausje van hazelnootboter.

Intermezzo : ananas - rhum - cocos
                 

Fazant, gesmolten ganzenlever; knolselder, appel, veenbes, witloof, bospaddenstoelen, fondant van knolselder, saus “fine champagne”.

 

Dessert:
Smaken van mandarijn, mascarpone, witte chocolade, kaneel, amandel.

 

Koffie met mignardisen

Aangepaste wijnen en/of waters

Om middernacht voor elke gast een glas champagne " Casters "

 Prijs/Prix : € 175 all-in.

(Aperitief met hapjes, menu met wijnen en/of waters, Champagne om 00h00 en koffie met mignardisen ).