Menu van Kerstavond 2019

MENU VAN KERSTAVOND " 2019 "

Aperitief :
 Champagne Louis Casters geserveerd met onze gekende hapjes.

Tartaar van tonijn, panna cotta van sesam, ravioli van soja, cannelloni van rammenas met wakamé, avocado.


Krokant taartje met kaviaar van aubergine, gekonfijte tomaat, doornzeekreeftjes, groene asperge, notensla en Parmezaan, sausje van vadouvan en gerookte look.

Tarbot met schorseneren, peterselie en dragon, gegrilde pompoenpitten, aardpeer en een sausje van hazelnootboter.

Intermezzo : ananas - rhum - cocos
                 

Fazant, gesmolten ganzenlever; knolselder, appel, veenbes, witloof, bospaddenstoelen, fondant van knolselder, saus “fine champagne”.

 

Dessert:
Smaken van mandarijn, mascarpone, witte chocolade, kaneel, amandel.

 

Prijs : 160 €

(aperitief met hapjes, menu met uitgelezen wijnen en/of waters, koffie met huisgemaakte mignardisen).