Degustatiemenu

Fijnproeversmenu 

 

( vanaf donderdag 5/09/2019 )

Vitello " manzo", tartaar van runds, kalfs met structuren van pickles, mayonaise van mango,
kroepoek van ansjovis

Koolvis, mergpompoen, tomaat, paprika en chorizo, fondue van tomaat open ravioli,
mousseline van kreeft en paprika.

Schartong, aardappel, prei, Parmezaan kroketje, toast Avruga kaviaar,
blanke boter van schelpdieren, crème van spinazie

Intermezzo : espuma van griekse yoghurt, sorbet pompelmoes, gemarineerde komkommer met gin, gel van kalamansi.           

Jonge eend met gebakken eendenlever, gekarameliseerde pecanoot, gekonfijte ananas met steranijs en kaneel, chutney met rozijn, pompoen.

*Kaaswagen “Peter Verbruggen“ 
Of

Dessert :
Structuren van peer, witte mokka en five spices, ijs van amandelen.

.Prijs : 83 €

Met aangepaste wijnen : + 39 € pp

Zonder ** ( schartong)  ( 73 €pp  ) Met aangepaste wijnen : + 29 € pp

** Supplement kaas ipv dessert / Supplément fromage au lieux du dessert € 7