“VALENTIJN”

 

Duo van ossenhaas en kreeft, structuren van bloemkool, truffel, Parmezaan komkommer.

Sint-Jacobsvrucht gebakken, gebraiseerde Iberico, wortel, spitskool, meloen, sausje van wortel en sinas.

Skrei, witloof, gemarineerde groentjes, gerookte zalm, cappuccino van langoustine, citroengras, kerrie, anijs.

Intermezzo: Cosmopolitan met schuim van limoen

Kalfslende met zwezerik, spinazie, sjalot, tarte tatin van paddenstoelen, pastinaak, mosterd

**Kaaswagen “Peter Verbruggen
Of
Dessert:
Cocos, ananas, rhum, chocolade en vanille

Prijs : 83€

Met aangepaste wijnen: +39€ p.p.

Zonder * : 73€ p.p.
Met aangepaste wijnen : +29€ pp


** Supplement kaas ipv dessert: 7€

all in : € 145 pp. zonder * 125 pp  (Aperitief : Champagne met kleine degustatiehapjes.menu, alle dranken, koffie met mignardisen )

Op vrijdag 14 februari 's avonds werken we enkel met het all-in formule aan 145 euro pp.