Menu "Jeunes Restaurateurs d’Europe"
KREEFT “2022”
HOMARD “2022”
Kreeft met structuren van tomaat, burrata, komkommer, sjalot, “bloody Mary”
Homard, structures de tomates, concombre, burrata, échalotte, ‘bloody Mary’
Kreeft, bloemkool, aardappel, spinazie, pickles, mousseline kreeft en dragon
Homard, chou-fleur, pomme de terre, épinard, pickles,
mousseline de homard à l’estragon
Intermezzo : mojito met aarbei
Kreeft, m’hamsa, groene asperge, appel en koolrabi, sausje van koolrabi en vadouvan.
Homard, m’hamsa, pointes vertes, pomme et chou rave, beurre blanc de chou rave et vadouvan.
Onze kaaswagen met fijne geaffineerde kazen verzorgd door het huis “Rok4”
Chariot de fromage affiné et servi par la maison « Rok4 »
Of/ou
Bladerdeegje met kersen, vanille en ‘nougat van kersen’, ijs van kersen
Millefeuille de cerises, vanille et ‘nougat aux cerises’, Sorbet de cerises
Prijs : € 93 p.p.
Aangepaste wijnen : €35 p.p. (5 glazen)
Supplement kaas i.p.v. dessert + €7
Indien kaas als extra gerecht : + 15 €
Dit menu moet gemeld worden bij reservatie!
Voor elke wijziging ( allergie ) aan het menu die niet bij de reservatie is doorgegeven vragen wij een supplement van 10 €
maar helaas kunnen wij niet aan alle allergieën tegemoetkomen.
Dank voor uw begrip.