Menu "Jeunes Restaurateurs d'Europe"

 

 

“Menu Jeunes restaurateurs d’Europe”

 

Kreeftenmenu "2019"

 

Kreeft met komkommer, koolrabi, venkel en gekonfijte citroen, panna cotta van mierikswortel.

Kreeft, fregola met pompelmoes, granaatappel en dragon, schuim van kreeftenbéarnaise, crème van kerrie.

Intermezzo

Kreeft met enerzijds een krokantje van spinazie, mozarella en tomaat, anderzijds met caviaar van aubergine, courgette en structuren van tomaat, blanke botersaus met ansjovis.

**Kaaswagen “Peter Verbruggen“ .
of
Dessert : Structuren van kersen, coco’s en pistache, ijs van kersenwijn.   

 Prijs/Prix : 75 euro pp.

All-inn : 130 eruo pp. ( aperitief met hapjes, kreeftenmenu, aangepaste wijnen, waters en koffie met mignardisen )

* Supplement kaas ipv dessert : +7 €.

Dit menu moet gemeld worden bij reservatie!