Menu "Jeunes Restaurateurs d’Europe"
Aspergemenu
Tartaar van tonijn, asperges, Panna cotta van asperges, aardappelkrokant, kaviaar Avruga
Brioche toast, asperges, spinazie, gerookte paling, grijze garnalen, crème van ei
Intermezzo : Gin-Tonic
Asperges, spitskool, wilde zeebaars, ravioli van mascarpone en asperges, coulis van peterselie, espuma van asperges
*Kaaswagen
Dessert :
Structuren van citroen, meringue, amandelen en vanille
Prijs : € 82 p.p.
Aangepaste wijnen : €35 p.p. (5 glazen)
Supplement kaas i.p.v. dessert + €7
Indien kaas als extra gerecht : + 15 €
Dit menu moet gemeld worden bij reservatie!
Voor elke wijziging ( allergie ) aan het menu die niet bij de reservatie is doorgegeven vragen wij een supplement van 10 €
maar helaas kunnen wij niet aan alle allergieën tegemoetkomen.
Dank voor uw begrip.