Supra
  • Home
  • Menu
      • Back
      • Degustatiemenu
      • Menu JRE
      • Lunchmenu
      • "Marc" Menu
  • Traiteur
  • Kookdemo's
  • Feesten
  • Cadeaubon
  • Foto's
  • Logeren
  • Contact

Traiteur - 22/23/24 en 29/30/31 januari

Afhaal in aantocht op 22, 23 en 24 januari en 29, 30 en 31 januari. Reserveer snel !

Vooraleerst onze beste wensen voor 2021!!!!! Dat we allemaal gezond mogen blijven en opnieuw samen veel mooie momenten mogen beleven! Wij bieden u de gelegenheid om nu thuis even een “Fakkels” momentje te beleven met ons volgend afhaalmenu.

  

 

Menu Fakkels@home Januari 2021
Lekker ,simpel en gemakkelijk klaar te maken ….. 

 

Terrine van ganzenlever, gelei van Glühwein en peer, uien konfijt, vijg, rozijnen brioche
of
Panna cotta van kreeft, tartaar van wortel, courgette, sinaasappel en quinoa, grijze garnalen, parfum van single malt whiskey

 

*Gebakken sint-Jacobsvruchten, tartaar en soepje van bloemkool, mosterdroom

 

Stoverij van hert, zilveruitjes en spekjes, appel met veenbes, witloof en gevulde paddenstoel, gratin
of
Goudbrasem, knolselder, aardappel, spitskool, duxelle van paddenstoel, bospaddenstoelen, sausje van ansjovis

 

Zanddeegtaartje, cremeux van caramel, pinda en ganache van chocolade en fleur de sel

 

Prijs :

3 gangen : 48 euro pp ( zonder sint-Jacobsvruchten)
4 gangen : 65 euro pp

Deze gerechten zijn ook apart te verkijgen !

 

VOORGERECHTEN

1. Voorgerecht menu  
 1.1 Terrine van ganzenlever, gelei van Glühwein en peer, uien konfijt, vijg, rozijnen brioche 23,00 € / pp
 1.2 Panna cotta van kreeft, tartaar van wortel, courgette, sinaasappel en quinoa, grijze garnalen, parfum van whiskey single malt 23,00 € / pp
2. Oesters ‘Fines de claire’ 3,00 € / st

 

SOEPEN

3. Bloemkoolsoep 10,00 € / liter

 

KREEFT

4. ½ kreeft en belle-vue, staart gevuld met een salade van groentjes, dragon en bieslook  
 4.1    -Voorgerecht 29,00 € / pp
 4.2    -Hoofdgerecht (met koude aardappelsalade) 33,00 € / pp
5. Kreeft klassiek “à la nage” geparfumeerd met saffraan, wortel, knolselder, courgette en prei, peterselie  
 5.1     -Voorgerecht 29,00 € / pp
 5.2     -Hoofdgerecht (met pasta) 33,00 € / pp

 

TUSSENGERECHT MENU

6. Gebakken sint-Jacobsvruchten, tartaar en soepje van bloemkool, mosterdroom 24,00 € / pp

 

HOOFDGERECHT MENU

7. Hoofdgerecht menu  
 7.1 Stoverij van hert, zilveruitjes en spekjes, appel met veenbes, witloof en gevulde paddenstoel, gratin d’auphinois 26,50 € / pp
 7.2  Goudbrasem, knolselder, aardappel, spitskool, duxelle van paddenstoel, bospaddenstoelen, sausje van ansjovis 24,50 € / pp

 

KAAS

8. Een mooi assortiment van kazen “Peter Verbruggen” met gedroogde vijgen, druiven en rozijnenbrood, confituur van kweepeer 20,00 €

 

DESSERT MENU

9. Zanddeegtaartje, cremeux van caramel, pinda en ganache van chocolade en fleur de sel 10,00 €

 

DOOR ONS SAMENGESTELDE MENUS :

10. Menu 1 (3 gangen): 48,00 €
 10.1   -Ganzenlever, stoverij en dessert  
 10.2   -Ganzenlever, goudbrasem en dessert  
 10.3   -Panna cotta, stoverij en dessert  
 10.4   -Panna cotta, goudbrasem en dessert  
11. Menu 2 (4 gangen): 65,00 €
 11.1   -Ganzenlever, coquilles, stoverij en dessert  
 11.2   -Ganzenlever, coquilles, goudbrasem en dessert  
 11.3   -Panna cotta, coquilles, stoverij en dessert  
 11.4   -Panna cotta, coquilles, goudbrasem en dessert  

 

EXTRA'S

12. Broodje 0,50 € / st

 

WITTE WIJNEN

13. Henry of Pelham - Vidal Icewine Canada 25,00 €
  Tropische aroma's gedomineerd door ananas en mango. Het gehemelte is scherp en pikant maar zeer rijk, complex en persistent. Flesjes van 20 cl. Gemaakt van druiven die op landgoed worden geteeld in de Short Hills Bench. Opbrengst van 20 hL/ha. Gefermenteerd in roestvrij staal  
14. Vignobles Berthier, Sancerre Domaine de Clairneaux 22,00 €
   Herkomst Sancerre, Loire - Frankrijk - Druif Sauvignon  
15. Le plan Vermeersch 8,00 €
  Herkomst Rhone Frankrijk - Sauvginon blanc  
16. J. Lohr Arroyo Seco Monterey Riverstone Chardonnay 20,00 €
  Herkomst Central Coast, Arroyo Seco en Monterey County , Californië  - Druif Chardonnay  

 

RODE WIJNEN

17. Bodegas Escorihuela – Reservado 1884 - Malbec 13,00 €
   Herkomst Mendoza, Argentinië - Druif Malbec  
18. Château Caroline – Moulis en Médoc Cru Bourgeois 2015 18,00 €
   Herkomst. Moulis-en-Médoc, Bordeaux – Frankrijk • Druit Merlot, Cabernet Sauvignon  

 

CHAMPAGNE

19. Louis Casters Grande Reserve - Chardonnay 28,00 €
  Citrusvruchten en bloesems  
20. Gales Méthode Traditionnelle Brut Blanc de Blancs 17,00 €
  Herkomst Remich, Luxemburg • Variëteit Chardonnay, Riesling, Pinot Blanc  

 

Voor goede afspraken en mekaar ruimte en veiligheid te geven, gaan we als volgt te werk:

Geef uw bestelling door via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld een gsmnummer en een uur  dat u wenst af te halen (kijk hierbij naar voorgestelde uren van de dag dat u wenst af te halen)

U krijgt dan zo vlug mogelijk een bevestiging.

 

U kan nog bestellen tot de donderdag voor ieder weekend.

Opgelet , we nemen maar een beperkt aantal bestellingen aan !!!

 

 

Betaling kan ofwel:

  • Juiste bedrag cash in een briefomslag 
  • Hier via bancontact

 

U kan afhalen:

  • Op vrijdag: vanaf 16 uur tot 19 uur
  • Op zaterdag : vanaf 14 uur tot 18 uur
  • Op zondag: vanaf 10 uur tot 12 uur

Dit telkens om het kwartier en wij zullen u een exact uur van afhaal doorgeven en gelieve dit te respecteren. 


Levering aan huis !!!
 
Wij kunnen u aan huis leveren in een straal van ongeveer 10 km en vragen hiervoor 10 euro per levering van minimum 80 euro.

Menu's
  • Traiteurdienst
Seizoen
  • Traiteurdienst
Info
  • Kookdemo's
  • Feesten
  • Cadeaubon
  • Foto's
  • Contact

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe menu's en events? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief.
Subscribe
© 2019 Restaurant De Fakkels. Alle rechten voorbehouden.