Afhaal in aantocht op 22, 23 en 24 januari en 29, 30 en 31 januari. Reserveer snel !
Vooraleerst onze beste wensen voor 2021!!!!! Dat we allemaal gezond mogen blijven en opnieuw samen veel mooie momenten mogen beleven! Wij bieden u de gelegenheid om nu thuis even een “Fakkels” momentje te beleven met ons volgend afhaalmenu.
Menu Fakkels@home Januari 2021
Lekker ,simpel en gemakkelijk klaar te maken …..
Terrine van ganzenlever, gelei van Glühwein en peer, uien konfijt, vijg, rozijnen brioche
of
Panna cotta van kreeft, tartaar van wortel, courgette, sinaasappel en quinoa, grijze garnalen, parfum van single malt whiskey
*Gebakken sint-Jacobsvruchten, tartaar en soepje van bloemkool, mosterdroom
Stoverij van hert, zilveruitjes en spekjes, appel met veenbes, witloof en gevulde paddenstoel, gratin
of
Goudbrasem, knolselder, aardappel, spitskool, duxelle van paddenstoel, bospaddenstoelen, sausje van ansjovis
Zanddeegtaartje, cremeux van caramel, pinda en ganache van chocolade en fleur de sel
Prijs :
3 gangen : 48 euro pp ( zonder sint-Jacobsvruchten)
4 gangen : 65 euro pp
Deze gerechten zijn ook apart te verkijgen !
VOORGERECHTEN
1. | Voorgerecht menu | |
1.1 | Terrine van ganzenlever, gelei van Glühwein en peer, uien konfijt, vijg, rozijnen brioche | 23,00 € / pp |
1.2 | Panna cotta van kreeft, tartaar van wortel, courgette, sinaasappel en quinoa, grijze garnalen, parfum van whiskey single malt | 23,00 € / pp |
2. | Oesters ‘Fines de claire’ | 3,00 € / st |
SOEPEN
3. | Bloemkoolsoep | 10,00 € / liter |
KREEFT
4. | ½ kreeft en belle-vue, staart gevuld met een salade van groentjes, dragon en bieslook | |
4.1 | -Voorgerecht | 29,00 € / pp |
4.2 | -Hoofdgerecht (met koude aardappelsalade) | 33,00 € / pp |
5. | Kreeft klassiek “à la nage” geparfumeerd met saffraan, wortel, knolselder, courgette en prei, peterselie | |
5.1 | -Voorgerecht | 29,00 € / pp |
5.2 | -Hoofdgerecht (met pasta) | 33,00 € / pp |
TUSSENGERECHT MENU
6. | Gebakken sint-Jacobsvruchten, tartaar en soepje van bloemkool, mosterdroom | 24,00 € / pp |
HOOFDGERECHT MENU
7. | Hoofdgerecht menu | |
7.1 | Stoverij van hert, zilveruitjes en spekjes, appel met veenbes, witloof en gevulde paddenstoel, gratin d’auphinois | 26,50 € / pp |
7.2 | Goudbrasem, knolselder, aardappel, spitskool, duxelle van paddenstoel, bospaddenstoelen, sausje van ansjovis | 24,50 € / pp |
KAAS
8. | Een mooi assortiment van kazen “Peter Verbruggen” met gedroogde vijgen, druiven en rozijnenbrood, confituur van kweepeer | 20,00 € |
DESSERT MENU
9. | Zanddeegtaartje, cremeux van caramel, pinda en ganache van chocolade en fleur de sel | 10,00 € |
DOOR ONS SAMENGESTELDE MENUS :
10. | Menu 1 (3 gangen): | 48,00 € |
10.1 | -Ganzenlever, stoverij en dessert | |
10.2 | -Ganzenlever, goudbrasem en dessert | |
10.3 | -Panna cotta, stoverij en dessert | |
10.4 | -Panna cotta, goudbrasem en dessert | |
11. | Menu 2 (4 gangen): | 65,00 € |
11.1 | -Ganzenlever, coquilles, stoverij en dessert | |
11.2 | -Ganzenlever, coquilles, goudbrasem en dessert | |
11.3 | -Panna cotta, coquilles, stoverij en dessert | |
11.4 | -Panna cotta, coquilles, goudbrasem en dessert |
EXTRA'S
12. | Broodje | 0,50 € / st |
WITTE WIJNEN
13. | Henry of Pelham - Vidal Icewine Canada | 25,00 € |
Tropische aroma's gedomineerd door ananas en mango. Het gehemelte is scherp en pikant maar zeer rijk, complex en persistent. Flesjes van 20 cl. Gemaakt van druiven die op landgoed worden geteeld in de Short Hills Bench. Opbrengst van 20 hL/ha. Gefermenteerd in roestvrij staal | ||
14. | Vignobles Berthier, Sancerre Domaine de Clairneaux | 22,00 € |
Herkomst Sancerre, Loire - Frankrijk - Druif Sauvignon | ||
15. | Le plan Vermeersch | 8,00 € |
Herkomst Rhone Frankrijk - Sauvginon blanc | ||
16. | J. Lohr Arroyo Seco Monterey Riverstone Chardonnay | 20,00 € |
Herkomst Central Coast, Arroyo Seco en Monterey County , Californië - Druif Chardonnay |
RODE WIJNEN
17. | Bodegas Escorihuela – Reservado 1884 - Malbec | 13,00 € |
Herkomst Mendoza, Argentinië - Druif Malbec | ||
18. | Château Caroline – Moulis en Médoc Cru Bourgeois 2015 | 18,00 € |
Herkomst. Moulis-en-Médoc, Bordeaux – Frankrijk • Druit Merlot, Cabernet Sauvignon |
CHAMPAGNE
19. | Louis Casters Grande Reserve - Chardonnay | 28,00 € |
Citrusvruchten en bloesems | ||
20. | Gales Méthode Traditionnelle Brut Blanc de Blancs | 17,00 € |
Herkomst Remich, Luxemburg • Variëteit Chardonnay, Riesling, Pinot Blanc |
Voor goede afspraken en mekaar ruimte en veiligheid te geven, gaan we als volgt te werk:
Geef uw bestelling door via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld een gsmnummer en een uur dat u wenst af te halen (kijk hierbij naar voorgestelde uren van de dag dat u wenst af te halen)
U krijgt dan zo vlug mogelijk een bevestiging.
U kan nog bestellen tot de donderdag voor ieder weekend.
Opgelet , we nemen maar een beperkt aantal bestellingen aan !!!
Betaling kan ofwel:
- Juiste bedrag cash in een briefomslag
- Hier via bancontact
U kan afhalen:
- Op vrijdag: vanaf 16 uur tot 19 uur
- Op zaterdag : vanaf 14 uur tot 18 uur
- Op zondag: vanaf 10 uur tot 12 uur
Dit telkens om het kwartier en wij zullen u een exact uur van afhaal doorgeven en gelieve dit te respecteren.
Levering aan huis !!!
Wij kunnen u aan huis leveren in een straal van ongeveer 10 km en vragen hiervoor 10 euro per levering van minimum 80 euro.