Seppe
Bleus
Chef
Zijn transparante omgang met lokale producten in een moderne Franse keuken vormen de basis van zijn werelds smakenpalet. Gastronomie in een hartelijke doch verfijnde keuken maken het een onvergetelijke ervaring.
Liese
Bams
Gastvrouw
Liese heeft haar door de jaren heen verdiept in alles wat zoet is. Met haar zachte en warme karakter zorgt ze voor een aangename beleving in het restaurant. Vanuit haar leergierige aard is ze steevast op zoek naar manieren om de restaurantervaring te verbeteren. Zo is ze momenteel bezig met een specialisatie als chocolatier en staat een vervolmaking als sommelier op de planning.
Timmy
Schrijvers
Sous-chef
Timmy is de rechterhand van Seppe. Ze werken al jaren samen, vullen elkaar goed aan en zorgen voor de juiste energie in de keuken. Hij is de rust in eigen persoon met een hart voor lekker eten en een passie voor gastronomie.
Kyllean
Dhondt
Amuses-Patisserie
Kyllean is de jongste telg van het team, en zijn behulpzaamheid, interesse en leergierigheid typeren hem het best. Hij begon ooit als jobstudent en groeit nu uit tot een vaste waarde in de koude keuken.
Sabien
Vangeel
Zaalverantwoordelijke
Sabien laat de gasten zich thuis voelen en verwent hen met de gepaste wijnen bij elk gerecht. Ze heeft een uitgebreide wijnkennis met een aparte liefde voor de Zuid-Afrikaanse viogniers.
Nicole
& Paul-Luc Meesen
Met meer dan 30 jaar ervaring verwent Paul-Luc zijn gasten met moderne smaken binnen de klassieke keuken. Bij Paul-Luc’s echtgenote Nicole staan de gasten centraal.
Keukenmedewerker en zaalmedewerker gezocht!
Altijd al willen werken in een jong & dynamisch team? In ons team wordt er hard gewerkt, maar ook hard gelachen!
Enige ervaring vereist , bij interesse kan u steeds contact opnemen met ons op het nummer ;
011 68 76 34
of
mailen naar info@defakkels.be